Dyrking, Ukategorisert

Canna Cure – Bedre enn gift!

Vi får stadig henvendelser fra våre kunder som ønsker å bruke giftstoffer. (Primært for å beskytte sine planter)
Salg av plantevernmiddel er strengt regulert, og det er kun autoriserte selgere med lisens som kan selge slik gift.
Personlig skjønner jeg ikke at man vil bruke gift da dette lett kan medføre stor skade.
Derfor vil jeg minne om et produkt vi har brukt med stort hell:  CANNACURE!!

CANNACURE er et unikt blanding av næringsstoff som forhindrer og kontrollerer skadedyr og mugg på planter. Den er miljøvennlig og fri for giftstoffer. CANNACURE gir sunnere planter, større blomster og økt utbytte.

Dette er  naturlige måten å kontrollere skadedyr på og er med på å bekjempe mugg, hvitflue, bladlus, edderkopp midd og en del andre lus … Det er mange sykdommer, skadedyr og parasitter som leter etter en mulighet til å infisere plantene dine og ødelegge avlingen din.

Du vil selvfølgelig beskytte plantene dine på best mulig måte. Men hvordan? Sterke kjemiske plantevernmidler kan få jobben gjort, men de forurenser miljøet og forgifter blomster og frukt.

CANNACURE er et produkt som har alt. Dette miljøet fjerner skadedyr og mugg, samtidig som det stimulerer vekst og blomstring.

CANNACURE er CANNAs første plantevern- og sykdoms kontrollør. Den er utviklet av CANNA Research Laboratories, og er i motsetning til andre andre giftstoffer også et plante beskyttelsesmiddel. Det medfører sunnere planter, slik at de kan konsentrere seg om å produsere store blomster og større utbytte. Men det er ikke bare CANNAs forskere som er overbevist om kvaliteten på produktet. Siden den ble introdusert i markedet har den vunnet ros fra mange dyrkere.

Hvordan virker CANNACURE?
Når du sprayer CANNACURE, danner det en annen naturlig ‘hud’ på plantene dine. Dette laget forbedrer bladfarge og handlekraft og sikrer samtidig at plantene fremdeles kan puste. Det gjør dem sunne, blanke og rene, og muliggjør optimal fotosyntese. Dette gir plantene sjansen til å fokusere på blomstring.

Skadedyr vil også sette seg fast i det klebrig laget, slik at de ikke har sjansen til å skade bladene. Etter hvert vil skadedyrene sulte i hjel. Kombinert med andre CANNA-næringsstoffer og tilsetningsstoffer, vil CANNACURE hjelpe plantene dine å motstå eventuelle fremtidige angrep og sykdommer.

Hvordan bruker du CANNACURE?
Det er veldig viktig at CANNACURE påføres grundig på begge sider av bladene. Bruk CANNACURE en gang i uken som et forebyggende tiltak, for å sikre andre plante skadere  ikke kan angripe bladene. Hvis du har et kraftig angrep av mugg, hvitflue, edderkopp midd eller andre skadedyr, spray for eksempel hver tredje dag og gjenta om nødvendig etter tre dager. Fortsett deretter å sprøyte ukentlig som normalt.

CANNACURE kan brukes fra begynnelsen av vekst til høsting, sammen med din normale fôringsrutine.

CANNACURE, det riktige valget!!

Dr.Grow 2020